√ Dansk design √ Gratis fragt √ Levering 1-5 hverdage
√ Dansk design √ Gratis fragt √ Levering 1-5 hverdage
Kurv 0

Salgs og leveringsbetingelser.

Generelle oplysninger:

SAINT VIENNA© SPORTSWEAR
Edvard thomsensvej 2B, 4 tv 
2300 København S 
CVR NR. 39300109 
Saintvienna@gmail.com 
Tlf. 28732098 (10-18 alle dage) 

 

Priser: 
Alle priser, både på webshoppen og på diverse sociale medier er angivet i Danske Kroner (DKK) og er altid inkl. moms og porto. Med mindre andet er anført. 

Leverings- og betalingsfortrolighed: 
Ved betaling af en ordre på hjemmesiden, fremsender vi automatisk en ordrebekræftelse til din mail når vi har registreret din betaling. Herefter vil vi begynde at pakke og sende din ordre til den oplyste adresse. 

SAINT VIENNA© SPORTSWEAR tilbyder betaling med det verdenskendte Paypal og selvfølgelig Mastercard, VISA o.lign. 

Alle ordrer bliver leveret med enten Post Danmark, GLS, UPS eller DAO. Vores ordrer pakkes og afsendes som oftest altid inden for højest 2 dage efter at betalingen er registreret og modtaget. Dette forudsætter selvfølgelig at varen er på lager. 

Vores fragtløsninger har en forventet leveringstid på 1-5 dage, men der kan forekomme uforudsete forsinkelser fra fragtselskabets side. Dette har vi ingen indflydelse på. 

Reklamationsret: 
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 

Når du køber et produkt hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. 

Det indebærer at du enten kan få varen ombyttet, repareret, pengene refunderet eller afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation. Her er det dog et krav at reklamationen er berettiget, og at reklamationsårsagen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd. Det vil i alle tilfælde være os der afgør dette. 

En reklamation er kun gældende hvis der reklameres med det samme reklamationen opdages. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være gældende. 

I tilfælde af, at reklamationen godkendes af os, tager vi produktet retur og enten ombytter til nyt eller refunderer pengene, alt afhængig af den konkrete situation. I alle tilfælde er det os der afgør dette. 

Varen pakkes i forsvarlig emballage, hertil skal nævnes at vi anbefaler at du får en kvittering for afsendelse, på den måde kan vi altid få bekræftet at varen er afsendt som aftalt. Hvis varen går tabt i forbindelse med forsendelsen og du ikke har en gyldig kvittering for afsendelse, står vi ikke til ansvar. Vi tilbagebetaler selvfølgelig dine fragtomkostninger i forbindelse med en godkendt reklamation, dog ikke hvis reklamationen afvises. 

Varen sendes til: 

SAINT VIENNA© SPORTSWEAR 
Edvard thomsensvej 2B, 4 tv 
2300 København S / DK 

 

Den pågældende pakke skal sendes til vores adresse og ikke en pakkeboks eller et posthus. 

Ved returnering af varen, bedes du beskrive det pågældende problem så detaljeret som muligt. 

OBS! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Almindelig fortrydelsesret 14 dage: 
Du har endvidere mulighed for at benytte den almindelige lovpligtige fortrydelsesret. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved saintvienna@gmail.com / Tlf nr: 28732098 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Returpolitik: 
Når vi har modtaget din returpakke og den opfylder vores returkrav, vil du få en bekræftelse på, at vi har modtaget dine returvarer og at vi refunderer dig hurtigst muligt. Der kan gå op til 14 hverdage fra du sender pakken retur, til vi har modtaget og behandlet den. Vi refunderer som regel pengene til din konto samme dag, som du modtager bekræftelsen på, at vi har modtaget dine varer. Der kan dog gå op til 2 uger, før du kan se pengene på din konto. 

Vi anbefaler, at du tjekker dine varer for eventuelle fejl og mangler, før du fjerner vores hangtags og smider evt. original emballage ud. 

Alle varer kan returneres når de er ubrugte. dvs. du har prøvet tøjet, men ikke gået med det. Desuden skal varen være som ny (den er ikke vasket endnu). Til sidst kan en vare kun refunderes hvis den er ubeskadiget. Hvis der er noget i vejen med varen når du modtager den, skal du returnere den som en reklamation. (læs ovenstående afsnit angående reklamationsregler og processer). 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

SAINT VIENNA© SPORTSWEAR 
Edvard thomsensvej 2B, 4tv 
2300 Københavns S 
DK 

 

Ombytningsret: 
Vi tilbyder også at ombytte varer i forbindelse med forkerte størrelser eller farver. Hvis kunden ønsker dette. For at gøre brug af ombytningsretten skal varerne/produkterne returneres i samme stand og mængde, med originale mærkater intakte. 

Forudsætningen for at vi ombytter er desuden at du ved din henvendelse til os angiver hvilken størrelse eller farve der ønskes istedet. Kan vi mod forventning ikke opfylde ombytningsretten er det muligt at gøre brug af sin 14 dages fortrydelsesret (læs ovenstående afsnit angående fortrydelsesret ovenover). 

Håndtering af personlige oplysninger: 
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges dermed kun når vi skal betjene din bestilling. Lovgivningskrav kræver, at vi er nødt til at opbevare dine personlige oplysninger i op til fem år. SAINT VIENNA© SPORTSWEAR er ansvarlig for håndteringen af persondata, derfor gemmes dine data på en sikker server. Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjemand. 

Copyright: 
Indholdet på vores WebSite (tekst, grafik, logo, ikoner, billeder & data) tilhører SAINT VIENNA SPORTSWEAR. Alt misbrug og kopiering af vores materialer uden tilladelse er derfor ikke tilladt. Såfremt du ønsker at gengive vores materialer, skal du have godkendelse fra os. 

Klageadgang Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til saintvienna@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.