√ Dansk design √ Gratis fragt √ Levering 1-5 hverdage
√ Dansk design √ Gratis fragt √ Levering 1-5 hverdage
Kurv 0

Fra idé til virkelighed...

SAINT VIENNA blev stiftet af 24-årige Rasmus Kamaei i starten af 2018, men tankerne og ideérne bag brandet startede allerede flere år forinden. 

Rasmus blev i sommeren 2015 ramt af kræft og var i den forbindelse tvunget til at sætte sit liv på pause. Efter et succesfuldt behandlingsforløb, blev han i 2016, godt et år senere, heldigvis erklæret sygdomsfri.

Han har siden barnsben været meget sports- og modeinteresseret og kærligheden til disse to ting kulminerede og voksede sig blot endnu større i tiden under og efter sygdommen.
Men ikke alle historier ender lige lykkeligt, hvert år bliver mange børn og unge nemlig ramt af kræft og selvom størstedelen overlever, så er det stadig en tragisk oplevelse der kan mærke den ramte resten af livet.

På baggrund af netop dette, startede han sit awareness brand, der skal inspirere og forandre andres liv, ligesom det har forandret hans eget.

SAINT VIENNA SPORTSWEAR blev skabt med det formål at give noget tilbage. Vores mission er at skabe et brand der forener de bedste stilistiske tendenser fra sportens og gadens verden. For os er sportstøj ikke længere bare sportstøj, men endnu en måde at skabe sig den identitet man ønsker og ikke mindst være med til at udfordre normen. 

Hos os er du med til at skabe opmærksomhed og gøre livet lettere for kræftramte børn og unge. Dette gør vi ved hjælp af vores unikke samarbejde med Børnecancerfonden.
Dem der bærer vores tøj er ikke blot med til at gøre en kæmpe forskel økonomisk, de er med til at sprede et meget vigtigt budskab, nemlig budskabet om, at intet er umuligt hvis blot man har troen i hjertet og viljen til at kæmpe for det man holder af.

Om vores designs.

Vores tøj er designet til at kunne begå sig til træning, men også i hverdagens gadebillede. Alsidighed, komfort og minimalisme er tre vigtige og gennemgående begreber i vores kollektion. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder selv vurderer hvordan og i hvilke sammenhænge de vil bære vores tøj. Den visuelle identitet er en vigtig del af vores brand, men det er det individuelle særpræg der er med til at gøre os unikke.

Vores SIGNATURE kollektion er første del i en lang række spændende og eksklusive designs. 

Følg med på vores rejse.